Za više informacija slobodno nas kontaktirajte: 060 500 62 61

info@kucerakmaste.rs

Muzička radionica za bebe

  9P

Kućerak mašte  organizuje muzičku radionicu za bebe na Dečijem sajmu u subotu 23. 12. od 14.40 do 15.00 za uzrast od 1 do 3 god. Ulaz besplatan, TC Galerija, I sprat. 

Muzičke radionice za uzrast od 1 do 3 god. možete pohađati u Kućerku mašte:

Četvrtak  u 17.30 č. 

🧸 BESPLATAN probni čas  👶 ❤️ traje 45 min. u kome su dete i roditelj aktivni mali muzičari.

Zajedno sviramo 🥁, pevamo 🎤,  🖐️ razvijamo finu i krupnu motoriku.

Kako izgleda radionica za bebe i decu? 

Dragi roditelji,

Ono što nas čini posebnim je dobro osmišljen program od strane dipl. muzičkih pedagoga u kome roditelje i bebe putem muzike animiramo i upoznajemo sa svetom oko nas, svojim telom, osećanjima.

Koristimo zvečkalice, balone, loptice, obruče, metalofone i druge rekvizite pomoću kojih razvijamo krupnu i finu motoriku kod beba. Vežbamo valcer uz marame, marš uz koračnice. Pevamo i igramo.

Time postepeno razvijamo:

– pažnju

– koncetraciju

– sluh

– intelekt

– osećaj za ritam

– samopouzdanje

– kreativnost

Kako bebe reaguju na zvuk?

🔊 Zvuk, pokret i ritam su nadahnuti elementi svih ljudi. Međutim, njena edukativna uloga je veoma značajna. Studije su pokazale da se čovek rađa sa urođenom muzikalnošću i da muzika utiče na mišljenje i ponašanje.

Deca u našoj radionici kroz razne vrste pesama, tapšalica, brojalica, didaktičkih igara, slušanja klasične muzike imaju mogućnost da se upoznaju sa osnovama muzičke pismenosti. Klavir može izazvati različite reakcije kod dece, od ushićenja i sreće, do plakanja ukoliko im se zasmeta jačina instrumenta 🙈

Na časovima koristimo ritmičke instrumente Orfovog instrumentarijuma (bubanj, zvečke…), takođe, pevamo, marširamo i na taj način usavršavamo kordinaciju pokreta, dikciju, glas.

Improvizacija i detetov prirodan osećaj za sviranje se ohrabruje. Ovaj metod rada je najpopularniji u svetu zahvaljujući nemačkom kompozitoru Karlu Orfu.

 

 

Rezervišite na vreme svoje mesto.

Rad u malim grupama.

Prijave putem mejla: kucerakmastee@gmail.com, FB ili IG inbox ili nas pozovite na 060 500 62 61

Cena: 2.500 din. mesečno

(ukupno 4 časa, 1 x nedeljno)

 

Dobro došli!

Call Now ButtonPozovite nas
Facebook