Za više informacija slobodno nas kontaktirajte: 060 500 62 61

info@kucerakmaste.rs

Muzička radionica za bebe

 

Zvuk, pokret i ritam su nadahnuti elementi svih ljudi. Međutim, njena edukativna uloga je veoma značajna. Studije su pokazale da se čovek rađa sa urođenom muzikalnošću i da muzika utiče na mišljenje i ponašanje.

 

Deca u našoj radionici kroz razne vrste pesama, tapšalica, brojalica, didaktičkih igara, slušanja klasične muzike imaju mogućnost da se upoznaju sa osnovama muzičke pismenosti.

 

Koristimo ritmičke instrumente Orfovog instrumentarijuma, pevamo, marširamo i na taj način usavršavamo kordinaciju pokreta, dikciju, glas. Najpopularniji instrumenti Orfovog instrumenatrijuma su triangl, bubanj, čineli, metalofon i dr.

 

Improvizacija i detetov prirodan osećaj za sviranje se ohrabruje. Ovaj metod rada je najpopularniji u svetu zahvaljujući nemačkom kompozitoru Karlu Orfu.

MUZIČKA RADIONICE ZA BEBE UZRASTA OD 1 – 3 g.

Dragi roditelji,

Počeo je upis na muzičku radionicu za bebe. Ono što nas čini posebnim je dobro osmišljen program u kome roditelje i bebe putem muzike animiramo i upoznajemo sa svetom oko nas, svojim telom, osećanjima, a sve to u udobnosti vašeg doma. Koristimo zvečkalice, balone, loptice, obruče, metalofone i druge rekvizite pomoću kojih razvijamo krupnu i finu motoriku kod beba. Navedeni rekviziti mogu se zameniti i predmetima koje već imate u vašim kućama. Vežbamo valcer uz marame, marš uz koračnice. Pevamo i igramo.

Time postepeno razvijamo:

– pažnju

– koncetraciju

– sluh

– intelekt

– osećaj za ritam

– samopouzdanje

– kreativnost.

 

 

Vreme  radionice:

Subota 🎶 10:00

Upis u toku! Prijave putem mejla: kucerakmastee@gmail.com

 

Cena: 2.500 din. mesečno
(ukupno 4 časa, 1 x nedeljno)

Plaćanje po času 700 din.
Drugo dete 50% popusta

 

 

Dobro došli!

 

Plaćanje preko žiro računa – dinarski:

265-1040310003294-70


Adresa ➡️Kućerak mašte

Ul. Prve pruge 37lj, Retenzija, Zemun

Devizni račun:⬇️

RS35265022000006988048

Primalac:

Jelena Tomić

Beograd

 

 

 

 

 

Call Now ButtonPozovite nas
Facebook